Het Forum van ShowYourSound.nl
Home | Frontpage | Profile | Active Topics | Members | Search | FAQ | RSS | SyS Wiki
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 NL - SyS Sponsoren
 Sponsor Mededelingen
 MTX TH1500D - Absolute Spitzenklasse
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  
Translate:
 

jacco
Official SyS Sponsor

Netherlands
1866 Posts

Posted - 17 Dec 2008 :  10:36:09  Show Profile  Visit jacco's Homepage  Reply with Quote
De nieuwe MTX TH1500D Klasse-D Mono versterker is in de nieuwste Car & Hifi getest.De TH1500D heeft een behoorlijke indruk achter gelaten tijdens de test een paar quotes:

- ...Een groot ontwikkelings team van MTX zorgt ervoor dat MTX versterkers altijd technisch up to date zijn.

- ...Het strakke design geeft direct de indruk dat het hier om een serieuze versterker gaat. Het gewicht bevestigd deze indruk. Het strakke design is mogelijk omdat de buitenkant geen koel profiel is. Hoe is de koeling dan geregeld? Daarvoor dient de versterker te worden geopend.

- ...Maar er is meer. Het uitgangs filter dat nodig is in een Klasse-D versterker is dubbel uitgevoerd... Dit betekent ook dat er een sterk voedingcircuit nodig is in de versterker. In de THUNDER versterker zit een intelligente voeding. De schakel frequentie van de voeding veranderd constant afhankelijk van het uitgangsvermogen. De reden hiervoor is om de schakel frequentie niet te laten storen met FM frequenties.

- ...De versterker is uitgerust met mogelijkheden die niet terug te vinden zijn in conventionele versterkers

- ...Laboratorium Test ...Nu wordt het serieus. Maar wat we ook proberen met haar - ze blijft lachen. Zonder probleem leverd de versterker haar vermogen en het stopt niet tot er 675W aan 4 Ohm word geleverd. Dit is veel meer dan de opgeven 500W aan 4 Ohm. Aan 1 Ohm geeft onze monitor 1,7kW uitgangs vermogen aan. Tijdens alle metingen duurde het enige tijd voordat er eindelijk warme lucht uit de versterker werd geblazen. Dit betekent dat dit een zeer efficiente versterker is. Dit waarederen we enorm. De auto accu zal hiervoor heel dankbaar zijn. Na 10 minuten zijn we gestopt met onze fullpower test om dat deze ging vervelen. De THUNDER versterker liep door deze test zonder problemen of enige vorm van stress. We wilden niet wachten tot in de eeuwigheid. Damping factors hoger dan 400 bewijzen dat het sprookje niet waar is dat Klasse-D versterkers geen controle hebben.

- ... Ongelooflijk het maakt niet uit watvoor woofer de TH1500D moet aan sturen. Het maakt niet uit hoe zwaar het membraan van de woofer is of hoe strak de ophanging. De versterker behoud de controle. Dit sluit perfect aan op de krachtige subwoofers van MTX. Het aansturen van "normale" en audiofiele woofers maakt geen verschil voor de versterker. De bas blijft droog, gecontroleerd en de versterker heeft genoeg vermogen in reserve om zelfs extreem dynamische en diepe bas passages weer te geven.

- ...Conclusie Op een heel indrukwekkende manier kondigd MTX aan van plan te zijn de "the friends of ambitious bass" aan te vallen. De TH1500D overtuigde met stabiliteit, individualiteit en brilliant werkende technologie en last but not least het gene waar bass het meest van houd : POWER!

- Absolute Spitzenklasse

- De TH1500D is een echte Bass Hammer!"

Voor de complete test :
http://www.mtxaudio.eu/spip.php?article1259

www.jcraudiosolutions.nl
www.dabmotion.nl


Edited by - Ebber on 17 Dec 2008 18:39:18

  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Het Forum van ShowYourSound.nl © 2018 ShowYourSound.nl, GK ICT Diensten en Boyd's Car Audio & Electronics Go To Top Of Page
This page was generated in 0.05 seconds. Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.05


Advertentie
 
 
 
Beste Car Audio Shop
 
 
 

Advertentie:
Car Audio Shop


Stop Spam Harvesters, Join Project Honey Pot